does your shit ever do this? retarded font

Discussion in 'OT Technology' started by cuttin' wax, Nov 19, 2006.

  1. cuttin' wax

    cuttin' wax New Member

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    5,735
    Likes Received:
    0
    Location:
    scraper bike/whistletip city 510
    my font switches up all the time. mostly in adium, but it happened when i went to install the new stuffit. anyone know how to fix this shit?

    [​IMG]
     
  2. Kid A

    Kid A '06 UK Crew

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    3,265
    Likes Received:
    0
    Location:
    Derby, UK
    That's Apple trying to be ghetto y0.
     
  3. doublemeat

    doublemeat New Member

    Joined:
    Jan 1, 2006
    Messages:
    14,524
    Likes Received:
    0
    Location:
    Inside Loop 410
    font cache cleaner
     
  4. Icedog

    Icedog New Member

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Messages:
    8,100
    Likes Received:
    0
    Location:
    CO
    I keep getting the following :rl:

    [​IMG]



    [​IMG]
     
  5. omgwtfbbqryan

    omgwtfbbqryan OT Supporter

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    14,590
    Likes Received:
    0
    Location:
    CA
    lol never
     
  6. Immortal1

    Immortal1 New Member

    Joined:
    Jul 1, 2003
    Messages:
    2,308
    Likes Received:
    0
    Location:
    Masshole
    ahh that shit happens all the time in itunes! i hate it
     
  7. Pseudonym

    Pseudonym --

    Joined:
    Mar 14, 2006
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    that happens all the time.. i hate it

    the original posters font is mad ghetto
     
  8. Icedog

    Icedog New Member

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Messages:
    8,100
    Likes Received:
    0
    Location:
    CO
    Do you have an Intel Mac? It never seems to happen to my PPC Mac using friends.
     
  9. Kid A

    Kid A '06 UK Crew

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    3,265
    Likes Received:
    0
    Location:
    Derby, UK
    :werd: Don't ever recall seeing it in iTunes 6. Nor in earlier versions of 7. I think 7.0.2 sucks the big one though :greddy:
     
  10. Blair

    Blair New Member

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Messages:
    8,532
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oregon
    that happens to my itunes all the time as well. i keep hoping they will fix it with some patch or upgrade. i have never experienced it outside of itunes however.
     
  11. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    i think i've seen that once, but i jsut quit the program and reopend and it was fine. (itunes that is)
     
  12. cuttin' wax

    cuttin' wax New Member

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    5,735
    Likes Received:
    0
    Location:
    scraper bike/whistletip city 510
    so anyone know how to fix it?
     
  13. mobbarley

    mobbarley Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    9,256
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sydney
    never seen it, in any program. pbg4.
     

Share This Page