Does this ram fit a Dimension 2400

Discussion in 'OT Technology' started by Renegade, Jul 24, 2004.

  1. Renegade

    Renegade New Member

    Joined:
    Jun 30, 2003
    Messages:
    824
    Likes Received:
    0
  2. Brian

    Brian New Member

    Joined:
    Mar 22, 2004
    Messages:
    12,116
    Likes Received:
    0
    Location:
    The 949
  3. Brian

    Brian New Member

    Joined:
    Mar 22, 2004
    Messages:
    12,116
    Likes Received:
    0
    Location:
    The 949
    why dont u get liike 4 sticks of 256mb instead

    of just 1 512
     
  4. Renegade

    Renegade New Member

    Joined:
    Jun 30, 2003
    Messages:
    824
    Likes Received:
    0
    huh? why would I do that? I have 2 2400 with 128, im gonna make em both 768 and thats plenty...especially for $150
     
  5. madriver

    madriver so yea. . .

    Joined:
    Nov 12, 2001
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Location:
    Massachusetts
    Dimension 2400's only have 2 slots for memory.

    Also check out http://www.crucial.com for memory, usually will find better prices.
     
  6. fanatic

    fanatic BC2 needs more barrell roll

    Joined:
    Sep 27, 2001
    Messages:
    6,834
    Likes Received:
    0
    Location:
    Louisiana
    Go there, it'll shows RAM guaranteed to be compatible with your computer and prices are usually right on.
     

Share This Page