does anyone else's Windows Media Player 10 fux up??

Discussion in 'OT Technology' started by babygodzilla, Oct 29, 2004.

  1. babygodzilla

    babygodzilla I love rice

    Joined:
    Nov 5, 2001
    Messages:
    3,108
    Likes Received:
    0
    ok so i had a playlist of 2 vids on my windows media player 10. whenever one file ends and it moves to the next file, WinMP will crash my comp like nuts. this error message comes up

    so i reboot and one of those windows with the option "Send" and "Don't Send" error report comes up. this is the error specification:

    i tried playing the exact same files with winamp and they worked fine. im running Win XP with SP1. is this an SP2 thing?

    thanks!
     
  2. Sloshua

    Sloshua New Member

    Joined:
    Nov 4, 2003
    Messages:
    8,553
    Likes Received:
    0
    Location:
    Evansville, IN
    I tried the WMP10 beta and had terrible problems with it. I restored 9, upgraded to SP2, went back to 10 and it works now.

    I still prefer Winamp. :o
     
  3. unrealii

    unrealii professor of plant biology

    Joined:
    May 6, 2001
    Messages:
    2,037
    Likes Received:
    0
    Location:
    So CALI
    10 is a piece of shit..

    vids play really choppy and slow
    some vids dont play and the codecs dont work
    today i recieved 5 message boxes cascading on top of eachother for wmp10 to update the library
     
  4. badguy106

    badguy106 Location:Tn

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    809
    Likes Received:
    0
  5. babygodzilla

    babygodzilla I love rice

    Joined:
    Nov 5, 2001
    Messages:
    3,108
    Likes Received:
    0
    :werd:

    winamp it is
     

Share This Page