Device Manager Help

Discussion in 'OT Technology' started by HipHopHead, Nov 7, 2005.

  1. HipHopHead

    HipHopHead Well-Known Member

    Joined:
    Jul 18, 2001
    Messages:
    63,395
    Likes Received:
    36
    Location:
    Minnesota
    [​IMG]
    What do you thik this Multimedia Audio Controller is?

    I delete it and then scan for hardware changes and it pops right back up. I unplugged all mu USB stuff except for my mouse and re-scan and it still comes up everytime.

    Here is what I have in my PC after I unplug the USB stuff:
    DVD-R Drive
    CD-R Drive
    3 HDD's (one ran off a controller card)
    GeForce 5200 vid card
    SB Live! audio card

    Thats pretty much it. This has been there for a while but I'm finally getting around to fixin it. :o
     
    Last edited: Nov 7, 2005
  2. cmsurfer

    cmsurfer ºllllllº

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    5,079
    Likes Received:
    0
    Location:
    NJ
    It looks like it's the sound card or part of it. Does your sound work? It's showing a question mark because Windows cannot find a driver for it.

    Go online and download the SB Live! drivers.
     
  3. HipHopHead

    HipHopHead Well-Known Member

    Joined:
    Jul 18, 2001
    Messages:
    63,395
    Likes Received:
    36
    Location:
    Minnesota
    Sound works fine
    [​IMG]

    I'll re-install the drivers tonight though and see if that does anything.
     
  4. HipHopHead

    HipHopHead Well-Known Member

    Joined:
    Jul 18, 2001
    Messages:
    63,395
    Likes Received:
    36
    Location:
    Minnesota
    I re-installed the audio drivers but it didn't fix it.
     
  5. HipHopHead

    HipHopHead Well-Known Member

    Joined:
    Jul 18, 2001
    Messages:
    63,395
    Likes Received:
    36
    Location:
    Minnesota
    Figured it out. It was my onboard audio drivers. :jerkit:
     

Share This Page