A&P Dell deal, 40d + 28-135 = 1300

Discussion in 'Lifestyle' started by mojito, Nov 9, 2007.

  1. mojito

    mojito New Member

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Messages:
    62,877
    Likes Received:
    0
  2. aCab

    aCab New Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    18,292
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicaaago
    wtf cheaper to buy with lens than without.
     
  3. CornUponCob

    CornUponCob New Member

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    15,319
    Likes Received:
    0
    No fucking way... Looks like a price mistake to me.

    Regardless, I just found a buyer for my 30D and I'm getting another 40D, so I might as well try to get in on this. I'll let you all know how it goes.
     
  4. 1200mk

    1200mk Still same OG

    Joined:
    Aug 9, 2001
    Messages:
    16,889
    Likes Received:
    3
    yeah.. pricing error. I doubt most orders will process.

    People are trying to stack 10-15% coupons on top of this too.. if you check out slickdeals and fatwallet you can see.

    I paid a lot more for mine. :squint:
     
  5. CornUponCob

    CornUponCob New Member

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    15,319
    Likes Received:
    0
    Hmmmm, didn't know the "deal" was on SD...

    I didn't fart with the coupons. I ordered it with 1 day shipping, we'll see if I get it or not.
     
  6. 1200mk

    1200mk Still same OG

    Joined:
    Aug 9, 2001
    Messages:
    16,889
    Likes Received:
    3
    keep us posted... you can sell the lens on ebay for about $300!
     
  7. CornUponCob

    CornUponCob New Member

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    15,319
    Likes Received:
    0
    Yup. Tax kinda killed the deal, but it should save me ~ $150 on my 40D.
     
  8. CornUponCob

    CornUponCob New Member

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    15,319
    Likes Received:
    0
    Dell caught their mistake and was going to ship people just the 40D without saying anything.

    I cancelled my order online.

    Fucking obnoxious you have to do it through an agent rather than in your order status section.
     

Share This Page