Computer having problems

Discussion in 'OT Technology' started by SlimCutta M.D., Oct 3, 2003.

  1. SlimCutta M.D.

    SlimCutta M.D. Sound of Revenge-10/25/05

    Joined:
    Sep 25, 2002
    Messages:
    22,093
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, California
    We just bought a new computer...then got dsl for it...then I installed Kazaa and thats when shit started happening...there will all of a sudden be a pop up that says error or something by NTAUTHORITY\SYSTEM, then proceed to give me a minute to save files...after the minute is up, it will restart...oh yeah, in hte pop up, it says smething about Remote Procedure Call...any help would be appreciated
     
  2. D3aC0n

    D3aC0n Vesa ToskaLOL OT Supporter

    Joined:
    Jun 16, 2003
    Messages:
    37,270
    Likes Received:
    16
    Location:
    Toronto
  3. IDAFC21

    IDAFC21 New Member

    Joined:
    Apr 28, 2002
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    Location:
    Avondale, AZ
    congratulations. you have just recieved the MS Blaster worm. Somthing im sure is going to hit me AGAIN after im thru reformatting my hard drive AGAIN. but this time i'll have all the cleanup files on hand
     
  4. Mugatu

    Mugatu Ask me about market research. OT Supporter

    Joined:
    Oct 21, 2001
    Messages:
    245,192
    Likes Received:
    0
    just reformat and reinstall everything but DO NOT connect to the internet until you enable XP's firewall

    when you do connect to the internet, go to the windows update site and keep running it until you have all updates then get an anti-virus program, a better firewall, and anti-adware/spywar programs
     
  5. SlimCutta M.D.

    SlimCutta M.D. Sound of Revenge-10/25/05

    Joined:
    Sep 25, 2002
    Messages:
    22,093
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, California
    thanks, yeah it's a blaster worm pos, fuck...it's pissing me off mostly cuz we just got this computer...by the way, how do i reformat my hard drive, I've never had to do it before?
     
  6. Mugatu

    Mugatu Ask me about market research. OT Supporter

    Joined:
    Oct 21, 2001
    Messages:
    245,192
    Likes Received:
    0
    Did your PC come with a windows CD? I know some dont, in which case you might have problems reinstalling.

    If you do, just pop it into your CD drive and reboot (you might have to set the BIOS to boot from CD) and windows installation program will let you reformat the drive as one of the steps.

    When you do this, you will lose ALL information so backup your documents, etc. before hand
     
  7. SlimCutta M.D.

    SlimCutta M.D. Sound of Revenge-10/25/05

    Joined:
    Sep 25, 2002
    Messages:
    22,093
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, California
    ok thanks for all the replies, i got it deleted, i think...i ran a worm deleter, then installed a patch, and I did a virus scan and it said no virus is present
     
  8. IDAFC21

    IDAFC21 New Member

    Joined:
    Apr 28, 2002
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    Location:
    Avondale, AZ
    yeah, theres a program you can download that should take care of the worm w/out having to reformat. thats what i did
     

Share This Page