CCNP lab...

Discussion in 'OT Technology' started by jshively, Apr 16, 2007.

  1. jshively

    jshively OT Supporter

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    99,149
    Likes Received:
    68
    Location:
    Indiana
    Finally think I am going to go for my CCNP again. Had it about 4 years ago but let it lapse. Anyways working on my lab.

    So far I have:
    1603
    2610 (64/16 flash)
    2612 (48/16 flash)
    8 port phone card network module
    2 - WIC-1T with db60 back to back
    3550 with EMI image
    2912

    Going to probably pick up a PIX but which one is better for the security part of the exam the 501 or the 515.

    At work I have access to the test bed 6513 with Sup 2 and MSFC and I have configured and deployed our Cisco ACS server so pretty well good in that.

    Anything you can see that I am missing?
     
  2. 7960

    7960 New Member

    Joined:
    Oct 17, 2004
    Messages:
    60,415
    Likes Received:
    0
    Location:
    New England
  3. ez4me2c3d

    ez4me2c3d Cold Member

    Joined:
    Sep 19, 2003
    Messages:
    1,836
    Likes Received:
    0
    Location:
    Minneapolis, MN
    are you buying all that just for the exam or are your just borrowing it?
     
  4. jshively

    jshively OT Supporter

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    99,149
    Likes Received:
    68
    Location:
    Indiana
    It is all equipment I already own. I have accumulated it over the years and from taking NA and previously taking the NP.

    You can actually find equipment really reasonabily priced on ebay. The only thing that killed me costwise was the 3550 because of the EMI image.
     
  5. jshively

    jshively OT Supporter

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    99,149
    Likes Received:
    68
    Location:
    Indiana

Share This Page