WEB Can't get a photosop I created to appear on my domain.....

Discussion in 'OT Technology' started by hollaballa, Aug 25, 2008.

  1. hollaballa

    hollaballa OT Supporter

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    1,807
    Likes Received:
    0
    Ive created a photoshop as a .jpeg and when I try to upload it to my dowmain it wont show. Any reasons or ideas why
     
  2. Finest

    Finest OG #93

    Joined:
    Mar 16, 2000
    Messages:
    30,770
    Likes Received:
    42
    Location:
    Wisconsin. Seriously.
    Seriously?

    Link?
     
  3. bowrofl

    bowrofl New Member

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Messages:
    6,555
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto, Canadia
    ?? I'm guessing you want an image you made in photoshop to appear on your site?

    You have to have the HTML code to display the image in the web page's body.

    Code:
    <img src="yourfile.jpeg" />
    If your index.html is in the same fodle as yourfile.jpeg, it should show.

    If you have no idea what I'm talking about, http://www.w3schools.com/ Do the HTML tutorials and learn.
     
  4. hollaballa

    hollaballa OT Supporter

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    1,807
    Likes Received:
    0
    ok i know im a noob, but im using dreamweaver and have designed the body and placed the image in there shouldnt that do it...
     
  5. bowrofl

    bowrofl New Member

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Messages:
    6,555
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto, Canadia
    Go to "Code view" in Dreamweaver and post the source here. Please have the tags around it though :hs: easier to read on forums
     
  6. hollaballa

    hollaballa OT Supporter

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    1,807
    Likes Received:
    0
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <!-- TemplateBeginEditable name="doctitle" -->
    <title>Untitled Document</title>
    <!-- TemplateEndEditable -->
    <!-- TemplateBeginEditable name="head" -->
    <!-- TemplateEndEditable -->
    </head>

    <body>
    <img src="../Photoshops/JPegGHuman.jpg" alt="" width="470" height="332" longdesc="http://www.greatesthuman.com" />
    </body>
    </html>
     
  7. bowrofl

    bowrofl New Member

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Messages:
    6,555
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto, Canadia
    Is that file you posted the source for (index.html, it should be called if you want it to be the first page people see when entering your site) in the same director as the image you want to post? If so, the img tag should look like:

    Code:
    <img src="JpegGHuman.jpg" />
    Right now, it looks like the website is trying to call the image from "../Photoshops/etc.." which is a location on YOUR computer, not the web host. If both files are in the same directory, the code I posted will search that director for JpegGHuman.jpg, and, if found, display it.
     
  8. Die Antwoord

    Die Antwoord New Member

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    7,913
    Likes Received:
    0
    Location:
    Orlando, FL
    omg headache.
     
  9. bowrofl

    bowrofl New Member

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Messages:
    6,555
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto, Canadia
  10. Jesse

    Jesse PSN: iamajesse; XBL: Inhale My Rod; G8 GT crew; Ne OT Supporter

    Joined:
    Jan 12, 2005
    Messages:
    25,649
    Likes Received:
    0
    Location:
    California :: (925)

Share This Page