WEB Can someone with IE6 log into my site and let me know if it's fucked up?

Discussion in 'OT Technology' started by TurkeyChicken, Mar 13, 2009.

  1. TurkeyChicken

    TurkeyChicken New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    42,913
    Likes Received:
    0
    Location:
    Albuquerque, NM
    I don't have access to a computer with IE on it right now. Can someone please log in with the following info and tell me what it looks like?

    http://www.clearcheckbook.com
    username: testuser
    password: password

    This is what the page should look like after you log in:
    [​IMG]

    Let me know if it doesn't look that way please :x:
     
  2. thomor25

    thomor25 I make money online....

    Joined:
    Jun 11, 2000
    Messages:
    11,101
    Likes Received:
    0
    Location:
    Denver Colorado
    latest transactions don't show up, the whole column on the right doesn't show
     
  3. thomor25

    thomor25 I make money online....

    Joined:
    Jun 11, 2000
    Messages:
    11,101
    Likes Received:
    0
    Location:
    Denver Colorado
  4. TurkeyChicken

    TurkeyChicken New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    42,913
    Likes Received:
    0
    Location:
    Albuquerque, NM
    well that sucks. thanks for checking.
     
  5. TurkeyChicken

    TurkeyChicken New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    42,913
    Likes Received:
    0
    Location:
    Albuquerque, NM
    I'm always tempted to do the same thing :o
     
  6. Mikenotmike

    Mikenotmike

    Joined:
    Jun 1, 2001
    Messages:
    6,244
    Likes Received:
    0
    Location:
    USA
    I got an error, but I didn't have the same issue as thumor with the column

    I circled another small style issue

    [​IMG]
     
  7. Mikenotmike

    Mikenotmike

    Joined:
    Jun 1, 2001
    Messages:
    6,244
    Likes Received:
    0
    Location:
    USA
    other than that it works awesome
     
  8. Browning

    Browning Active Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    89,465
    Likes Received:
    10

    how would one direct users that are on IE6(or other browsers for that matter) to download FF?
     
  9. burn__

    burn__ New Member

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Messages:
    10,673
    Likes Received:
    0
    browser check then redirect?
     
  10. Browning

    Browning Active Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    89,465
    Likes Received:
    10
    but how:o
     
  11. TurkeyChicken

    TurkeyChicken New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    42,913
    Likes Received:
    0
    Location:
    Albuquerque, NM
    Thanks for re-checking. I went ahead and tried to fix the issue in IE. It has to do with IE not liking the way i was postioning the columns. I really need to get a computer that runs windows so I can test this shit.

    I think that JS error happens if you mouse over a main nav link before the page fully loads. it's super lame.
     
  12. TurkeyChicken

    TurkeyChicken New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    42,913
    Likes Received:
    0
    Location:
    Albuquerque, NM
    Code:
    <?php
    if(strpos(strtoupper($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']),"MSIE")) header("Location:http://www.getfirefox.com");
    ?>
    
     
  13. Pepsi1975

    Pepsi1975 Mod of the Year

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    47,590
    Likes Received:
    0
    Location:
    Detroit
    pick up a cheap netbook or desktop combo

    at this point i think that may be more helpful than forcing people to install firefox, depending on the user, you may lose some of your customers if you want that way
     
  14. Browning

    Browning Active Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    89,465
    Likes Received:
    10

    thank you
     
  15. TurkeyChicken

    TurkeyChicken New Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    42,913
    Likes Received:
    0
    Location:
    Albuquerque, NM
    Yeah. I wouldn't force people to use FF or SAfari or whatever. I used to have windows laptops at my disposal at my old job, but after quitting and starting my new one i don't.

    I probably will pick up some kind of cheap ass notebook for testing purposes.
     
  16. Mikenotmike

    Mikenotmike

    Joined:
    Jun 1, 2001
    Messages:
    6,244
    Likes Received:
    0
    Location:
    USA
    Maybe have the nav links .show with jquery after the page is already loaded..
     

Share This Page