Can I change the operator name on a Motorola V180?

Discussion in 'OT Technology' started by RenaultFreak, Jan 9, 2005.

  1. RenaultFreak

    RenaultFreak OMG

    Joined:
    Apr 1, 2002
    Messages:
    88,686
    Likes Received:
    0
    Location:
    CCS, VE
    Motorola V180, GSM.

    Also, I have 2 SIM cards, can I use both lines with one phone? how? I'm tired of carrying 2 phones :hs:
     
  2. Chris

    Chris New Member

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    14,711
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas on my mind
    You can switch out the two SIM cards, to use both numbers. Or do what I do, go buy a cheap old Nokia phone that has the call forwarding feature, and have all calls to that phone forward to the Moto that you carry around
     
  3. RenaultFreak

    RenaultFreak OMG

    Joined:
    Apr 1, 2002
    Messages:
    88,686
    Likes Received:
    0
    Location:
    CCS, VE
    I also own a Nokia 1100, I tried this and it said "Request not completed"

    maybe it's blocked by the opeartor :dunno:

    sometimes I carry both phones, sometimes I carry only the other sim card but it's a pita :hs:
     
  4. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    is the phone and sim from the same company? Otherwise it could be locked.
     
  5. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    you can do a hex edit to change the outter name on the screen when its open. if thats what you mean
     
  6. RenaultFreak

    RenaultFreak OMG

    Joined:
    Apr 1, 2002
    Messages:
    88,686
    Likes Received:
    0
    Location:
    CCS, VE
    yup, right now it says DIGITEL (the GSM service provider) and I wanna get rid of that...
     
  7. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
  8. Chris

    Chris New Member

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    14,711
    Likes Received:
    0
    Location:
    Texas on my mind
    I used to do this with a Nokia 3595, perhaps you need to talk to the carrier, it might be a feature you need to have activated
     
  9. zennoodle

    zennoodle ...hmm must've misplaced my socks

    Joined:
    Mar 15, 2000
    Messages:
    3,140
    Likes Received:
    0
    Location:
    Denver, CO
    Is hex editing and seam editing the same thing? I think it is. I haven't done enough motorola phones to know the difference but I know how to upgrade and flash. :)
     
  10. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    yeah its the same thing
     
  11. RenaultFreak

    RenaultFreak OMG

    Joined:
    Apr 1, 2002
    Messages:
    88,686
    Likes Received:
    0
    Location:
    CCS, VE

Share This Page