:bowdown: i got my replacement PSU wired up

Discussion in 'OT Technology' started by kellyclan, Oct 20, 2003.

  1. kellyclan

    kellyclan She only loves you when she's drunk.

    Joined:
    May 16, 2001
    Messages:
    18,944
    Likes Received:
    0
    [​IMG]

    243mb HDD, 19.2mb free :eek3:

    Anybody remember how to use Windows 3.11? :o

    Syndicate here i come. :x:
     
  2. BlazinBlazer Guy

    BlazinBlazer Guy Witness to The De-Evolution of Mankind.

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Messages:
    18,783
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lansing, MI USA
    :eek3: put an old ISA network card in it and connect to your broadband (assuming you have broadband) :eek3:

    Then surf OT from Internet Explorer 3.0 :rofl: :o
     
  3. kellyclan

    kellyclan She only loves you when she's drunk.

    Joined:
    May 16, 2001
    Messages:
    18,944
    Likes Received:
    0
    :werd: i'm already shopping for one. :x: They're like $2 on ebay.

    i don't even remember how to uninstall shit here. :hs: It's coming back slowly.
     
  4. Penguin Man

    Penguin Man Protect Your Digital Liberties

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Messages:
    21,696
    Likes Received:
    0
    Location:
    Edmonton, AB
    Sweet! Does it have a tape drive? Those things are the shit.
     
  5. Leb_CRX

    Leb_CRX OT's resident terrorist

    Joined:
    Apr 22, 2001
    Messages:
    39,994
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ottawa, Canada
    I am ashamed to admit this, but I have TWO ISA NIC cards at home...

    will send you one of them if you pay shipping...let me know, I aint using it...all I ask in return is a copy of the windows 3.11 O/S :big grin: (since it's so old, that dosent constitute as piracy, right? :p)
     
  6. kellyclan

    kellyclan She only loves you when she's drunk.

    Joined:
    May 16, 2001
    Messages:
    18,944
    Likes Received:
    0
    Nope. :( Just the HDD, a 3.5" and a 5.25". The floppies are being bitches right now though, can't access them and can't see to get into CMOS to try reconfiguring them.

    Damn, man, thanks for the offer, but i just ordered a card from Shentech about half an hour ago. $7 total though, wasn't bad, and it comes with the drivers.

    i'll have to hunt around and see where my 3.11 disks are, i know i have them somewhere. i actually think i've seen it on the web somewhere too. i'll google that, see what comes up.
     
    Last edited: Oct 20, 2003
  7. Leb_CRX

    Leb_CRX OT's resident terrorist

    Joined:
    Apr 22, 2001
    Messages:
    39,994
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ottawa, Canada
    no worries, if anyone else needs ISA NIC cards, holla!
     
  8. vudoodoodoo

    vudoodoodoo Guest

    There is a laptop at work that runs on 3.1. It's only used for making labels though. :o
     
  9. Bubbles

    Bubbles OT Supporter

    Joined:
    Jan 2, 2002
    Messages:
    8,768
    Likes Received:
    3
    Location:
    In Jail with my Kitty
    I have an ISA card as the main nic in my linux router :)
     
  10. Rob

    Rob OT Supporter

    Joined:
    Jul 6, 2002
    Messages:
    88,621
    Likes Received:
    39
    Location:
    Atlanta, GA
    Bah, don't be ashamed. I have like 5 ISA NICs at home. :o I still use some in my router. :o
     

Share This Page