Azureus & Tiger

Discussion in 'OT Technology' started by coachrapture, May 16, 2005.

  1. coachrapture

    coachrapture New Member

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Location:
    The Burgh
    Has anyone elses Azureus stopped working when they upgraded to Tiger. I tried reinstalling Azureus but it still won't work.
     
  2. tenplanescrashing

    tenplanescrashing Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Messages:
    9,287
    Likes Received:
    0
    what the hell is Azureus? :dunno:
     
  3. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,754
    Likes Received:
    8
    mine still works but it has slowed down exponentially. i got a message from azureus one time about having to upgrade to java 2.0 se 5 so i did. the message has gone away but i havent really gotten to test out the new speeds yet
     
  4. Skoles

    Skoles Guest

    Since my G5 came with it preinstalled I just installed Azureus and it works fine.
     
  5. d0nk3ypunch

    d0nk3ypunch New Member

    Joined:
    Jan 22, 2002
    Messages:
    6,635
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin TX
    Mine works fine.

    However, it did stop working after the 10.3.9 update when a lot of java stuff broke. I ran a fix for it, then Azureus worked fine and continued to after I upgraded to Tiger.
     
  6. coachrapture

    coachrapture New Member

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Location:
    The Burgh
    Alright, I would like to think I'm a little bit computer savvy, but which Java 1.5 do I download and how do i install it. I looked at the directions, but was a little baffled. I assume we download the linux java, right?
     
  7. fifty50

    fifty50 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    908
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hoboken, NJ
  8. Devoidarex

    Devoidarex Rexversusu v.2.0

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Messages:
    10,774
    Likes Received:
    0
    Location:
    Pacific South-West
    My upload speeds have gone to crap, but otherwise it seems to work fine.
     
  9. Devoidarex

    Devoidarex Rexversusu v.2.0

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Messages:
    10,774
    Likes Received:
    0
    Location:
    Pacific South-West
    Another thought - make sure your firewall is set to allow Azureus through.
     
  10. Furner

    Furner New Member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    7,584
    Likes Received:
    0
    Location:
    Grand Rapids, MI
    i have not noticed any difference, but my system is pretty slow anyways so i wouldnt notice until i get my 1gb RAM stick.
     
  11. coachrapture

    coachrapture New Member

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Location:
    The Burgh
    fifty50, thanks for the help!
     

Share This Page