.AVI Problem

Discussion in 'OT Technology' started by Kirk20, Dec 20, 2004.

  1. Kirk20

    Kirk20 New Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Hey,

    Just started having this problem with Winamp and DivX when trying to play an .avi

    It doesn't happen to all of them, but when I try to play most of them, it comes up with a green screen with various colors mixed in. The audio is fine, but the video doesn't play.

    Anyone have any ideas? :hsugh:

    Thanks.
     
  2. waldo98

    waldo98 OT Supporter

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Messages:
    11,063
    Likes Received:
    9
    Location:
    SoCal
    download VLC media player
     
  3. Kirk20

    Kirk20 New Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Where can I download this at? I looked on Google, but couldn't find anything
     
  4. Mi[G]hTy

    Mi[G]hTy New Member

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Messages:
    421
    Likes Received:
    0
    Or BSPLAYER, type it in google. Also, maybe you need new codec's, type in K-LITE in google and download that too.
     
  5. Gaylord Focker

    Gaylord Focker 8=oOOo=D ~ ~ ~

    Joined:
    Nov 20, 2001
    Messages:
    6,064
    Likes Received:
    35
    Location:
    -> . <-
    it's a codec probably
     
  6. karma

    karma you reap what you sow

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    5,308
    Likes Received:
    0
    Location:
    where indeed
  7. cmsurfer

    cmsurfer ºllllllº

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    5,079
    Likes Received:
    0
    Location:
    NJ
    Definitely sounds like a codec. You can look for K-Lite and Nimo.
     

Share This Page