automated backups in enterprise manager

Discussion in 'OT Technology' started by Bear Klaw, Apr 13, 2007.

  1. Bear Klaw

    Bear Klaw Guest

    is this possible? if so, how can i set them up?
     
  2. Bear Klaw

    Bear Klaw Guest

    com'on guys!
     
  3. nattycrew

    nattycrew .

    Joined:
    Nov 12, 2003
    Messages:
    1,099
    Likes Received:
    0
    Location:
    sylvania
  4. Bear Klaw

    Bear Klaw Guest

    didnt find shit
     
  5. 5Gen_Prelude

    5Gen_Prelude There might not be an "I" in the word "Team", but

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,519
    Likes Received:
    1
    Location:
    Vancouver, BC, CANADA
    Are you referring to SQL or what?
     
  6. SLED

    SLED build an idiot proof device and someone else will

    Joined:
    Sep 20, 2001
    Messages:
    28,118
    Likes Received:
    0
    Location:
    AZ, like a bauce!
    sql 2000? sql 2005? Yes, you can setup jobs to automate backups with the SQL agent. Look under maintenance plans, and create one. The wizard will hold your hand through the process.
     
  7. Bear Klaw

    Bear Klaw Guest

    found it thanks, unlike that asshole who said use google
     
  8. gnp

    gnp New Member

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    fuck, read a book or use msdn sql books online or something
     

Share This Page