ATi 9800Pro Problems

Discussion in 'OT Technology' started by RobertY3K, Jul 20, 2004.

  1. RobertY3K

    RobertY3K Pentacampeão

    Joined:
    Oct 31, 2001
    Messages:
    2,921
    Likes Received:
    0
    Location:
    Miami, FL
    hello, i just bought 4 days ago a 9800pro card, at first it ran great, not one problem with it, but i also didnt play games as much the first day. on the second day, as soon as i started playing mvp2003 halfway through the first inning it just went crazy and stopped sending signal to the monitor, causing it to go into suspend mode. i tried max payne and farcry too, only max payne gets the card to act wierd and kicks me out of the game. i have 2x512mb memories, one is 333, the otherone is 400, could this be causing the problems with my card?? if not, then what could be?? the card is awesome, performs flawlessly if not for the sudden problems, help :wtc:
     
  2. Jericho

    Jericho Active Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    34,140
    Likes Received:
    0
    make sure you uninstalled the old drivers
     
  3. maczter

    maczter Life is trying things to see if they work.

    Joined:
    Sep 30, 2003
    Messages:
    3,622
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    ...and install the latest ones from ATI's web site.

    Also, try shutting down the computer and taking out one of the sticks of RAM if the drivers don't help. Start off with the remaining RAM stick in the first available slot.
     

Share This Page