Asus M2N SLI and good ole Blue screen

Discussion in 'OT Technology' started by Nakier, Mar 20, 2008.

  1. Nakier

    Nakier Führer of Fun

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Messages:
    2,979
    Likes Received:
    5
    Location:
    The Halting Site !!!
    (i didnt get the chance to take down the detail of the blue screen o death)

    But anyway ever since i got the computer ive had problems of it booting to desktop then hitting the blue screen , when this happens i have to reboot go into safe mode then reboot into normal mode and it works fine after that.

    Its annoying , i updated to the latest BIOS, and am currently updating to the newest chipset drivers. If anyone has any other ideas or suggestions id be grateful (by the by yes i have reformatted many times with XP SP2 and still the same problems)


    MOTHERBOARD: Asus M2N SLI NVIDIA nForce 560 SLI MCP Chipset DDR2/800 SATA RAID PCI-Express MBoard

    MEMORY:)2GB (2x1GB) PC6400 DDR2/800 Dual Channel Memory
     
  2. Doomsday

    Doomsday XXX

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,902
    Likes Received:
    0
    Location:
    Minnesota
    to disable automatic reboot when bsod:
    right click my computer > system properties > advanced tab > startup and recovery settings button > uncheck automatically restart.

    if it works in safe mode, looks like a driver problem
     
  3. Nakier

    Nakier Führer of Fun

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Messages:
    2,979
    Likes Received:
    5
    Location:
    The Halting Site !!!
    ;) yup did that already and i think ur right im currently using an sli config so gonna update the drivers on the graphics card and see if that helps
     
  4. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    post your dumpfile.
     
  5. awns729

    awns729 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    353
    Likes Received:
    0
    ram getting enough voltage?
     

Share This Page