ASUS A8N-SLI Deluxe Chipset temperatures and CloneDVD2

Discussion in 'OT Technology' started by Toastier, Jan 20, 2005.

  1. Toastier

    Toastier Guest

    So I just got this new obo CPU and GPU, first thing I do is replace the tiny Asus chipset fan with a that large Zalman passive sinc. System seems to run fine but the chipset is insanely hot, between 55 - 60 degrees celcius. I got this temp by installing a probe from my musketeer down the top of the sinc at the base of the fins. Just in case you have not looked under your chipset fan and sinc it looks similar to a amd xp chip and not like an nforce2 solid black chip. Anyway I am waiting for a Koolance chipset cooler to arrive and hoping nothing blows although I can't seem to burn any dvd's now since the install of the new hardware and fresh install of XP SP2. Clone DVD rips fine, but when it comes to burn it freezes for about 5 mins then gives me an error and tells me I am stupid and hits me and sometimes even puts a cigarette out on my forearm.
    Any input would be appreciated.
    Thanks
    __________________
    ToastieR

    AMD 64 3200+ (939) Winchester w/ Koolance CPU-300-H06
    Koolance Exos external water cooler
    A8N-SLI Deluxe w/ GPU-180-L06 chipset cooler (coming soon Zalman for now)
    MSI nvidia 6600GT w/ GPU-180-L06 GPU cooler
    Hauppauge WinTV PVR-250 BTV w/ Firefly
    2X Corsair 512mb Twinx PC4000 XMS
    2 X Samsung Spinpoint 80GB 8mb SATA RAID 0
    Maxtor 80GB 7200rpm 8mb IDE
    Benq DW822A DVD-RW/CD-RW
    Coolermaster Cavaliar Case w/ Musketeer
    Thermaltake Silent Purepower 480w PS
     
    Last edited by a moderator: Jan 20, 2005
  2. cmsurfer

    cmsurfer ºllllllº

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    5,079
    Likes Received:
    0
    Location:
    NJ
    What exactly is the error you get?
     
  3. Toastier

    Toastier Guest

    It is a combination of letters that I do not care to repeat (as in burn another coaster), when I looked it up ppl that had the same problem said the error is a media error. However switching media did not help any of the ppl with the same error. Elby has also not offered any ideas in my searches.
     
    Last edited by a moderator: Jan 21, 2005
  4. Toastier

    Toastier Guest

    Going to try a different burner.

    Installed water cooling on the chipset, nothing changed.

    bump
     

Share This Page