Are the Pro 360's pretty much all Jaspers now?

Discussion in 'Gamers' Pulse' started by HipHopHead, Jun 27, 2009.

  1. HipHopHead

    HipHopHead Well-Known Member

    Joined:
    Jul 18, 2001
    Messages:
    63,391
    Likes Received:
    34
    Location:
    Minnesota
    When I bought my last one last fall/winter the Jaspers were pretty much only in the Arcade systems. Has that changed yet?
     
  2. Twinsen

    Twinsen OT Supporter

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    55,682
    Likes Received:
    49
    Location:
    Memphis, TN
    I would think so. But not 100%.
     
  3. charbaby

    charbaby New Member

    Joined:
    Jul 27, 2006
    Messages:
    2,942
    Likes Received:
    2
    Location:
    ಠ_ಠ
    Jaspers have been in rotation since late 08?
    Why would they not be. RE5 360s were jasps
     
  4. HipHopHead

    HipHopHead Well-Known Member

    Joined:
    Jul 18, 2001
    Messages:
    63,391
    Likes Received:
    34
    Location:
    Minnesota
    Yeah I got mine like right around Thanksgiving. It was an Arcade holiday bundle.
     
  5. Silmatharien

    Silmatharien OT Supporter

    Joined:
    Dec 27, 2004
    Messages:
    19,850
    Likes Received:
    0
    tons of 360s still are not. They are showing up more in the pro models now.
     
  6. kaldurak

    kaldurak Gimme some sugar baby.

    Joined:
    Jun 3, 2002
    Messages:
    36,802
    Likes Received:
    0
    Location:
    Vancouver, WA
    It's pretty simple to check before you buy - just look at the amperage.

    14.2a = old
    [​IMG]


    12.1a = Jasper
    [​IMG]
     

Share This Page