A&P Applying Watermark to multi-photo's using CS3

Discussion in 'Lifestyle' started by Tonster MBA, Jan 28, 2008.

  1. Tonster MBA

    Tonster MBA OT'r of the Year 2013 OT Supporter

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    11,422
    Likes Received:
    4
    Location:
    LA
    What Action do i need, how would i go about doing it. I tried making what, but it got confused with the drag and drop feature. Basically i have text saved as .psd and when i copy and paste the layer it doesnt understand when i press play. any advice?
     
  2. kristin

    kristin my dog > *

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    4,483
    Likes Received:
    0
    Location:
    Colorado Springs, CO
    You need to record the action first.. Then you can play it. I believe there is also an auto watermarking feature with CS3, but I'm not sure and haven't put it on this computer yet so I can't check
     
  3. Tonster MBA

    Tonster MBA OT'r of the Year 2013 OT Supporter

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    11,422
    Likes Received:
    4
    Location:
    LA
    404 error watermark feature not found
     
  4. Tonster MBA

    Tonster MBA OT'r of the Year 2013 OT Supporter

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    11,422
    Likes Received:
    4
    Location:
    LA
    So no one in this forum watermarks their photos?ß
     
  5. brasheye

    brasheye Rotary Crew

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    6,121
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sydney - AU
    Photoshark.
     
  6. tek

    tek New Member

    Joined:
    Dec 11, 2004
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    I think you may need to setup a script for auto watermarking, im trying to figure that out as well
     
  7. mojito

    mojito New Member

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Messages:
    62,877
    Likes Received:
    0
    create action of applying watermark, open bridge, select photos, use batch feature, apply action.

    watermarks are :greddy:
     

Share This Page