Anyone trying out the SuSE 10.1 beta9? (or have XGL working on an ATI card?)

Discussion in 'OT Technology' started by motivez, Apr 7, 2006.

  1. motivez

    motivez New Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    5,808
    Likes Received:
    0
    Location:
    Greensboro, NC
    I installed that earlier this week in hopes of getting XGL working on it.. It works perfectly fine with the Kororaa LiveCD, so I know it's possible to get it working on my system..

    I changed the stuff I needed to to run XGL, and rebooted. X still loads fine, and it's laggy like it's supposed to be ( with compiz not running ), but I can't get compiz working.

    It tells me: "compiz: Support for non power of two textures missing" and that it can't find any managable screens on :1, and then the tops of my windows are gone and I end up having to reboot :sad2:

    Any ideas?
     
  2. somebodyelse

    somebodyelse OT Supporter

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Location:
    Calgary AB
    ATI linux support ftl

    nVidia Linux support FTW!

    I have a nVidia 6800 GS and SuSE 10 which works *pefectly* :)
     
  3. Harry Caray

    Harry Caray Fine purveyor of x.264, h.264 & TS HD-Video !!! HD

    Joined:
    Apr 19, 2001
    Messages:
    17,176
    Likes Received:
    5
    Location:
    MyCrews:4x4,SoCal,Tesla,EV's
    ATI has always had crappy *unix support...

    deffinatly nVidia FTW :bowdown:

    and yes, the new SuSe rocks !!
     
  4. teamelement3

    teamelement3 BFB

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    18,079
    Likes Received:
    0
    is this the new suse with 3d desktop? if where, link? :x:
     

Share This Page