Anyone else having problems with Comcast's CDV service dropouts on calls?

Discussion in 'OT Technology' started by CaliforniaPlaya, Jan 23, 2008.

  1. CaliforniaPlaya

    CaliforniaPlaya New Member

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    657
    Likes Received:
    0
    Location:
    CA
    Have had CDV for over a year. It never fails. With each call I make or receive, I temporary lose my outbound signal somewhere between two and three minutes into a call for maybe 15 - 20 seconds. It only happens on my end, I never lose the incoming signal. Its hard to tell exactly when it happens, as I don't know its happening until whoever I'm talking to says 'hello!' 'you still there?'.
    Googling this seems to bring similar complaints, but none seem to be as regular as this. Anyone else experiencing something similar or have any type of fix for this? All a call to Comcast does is them wanting to send a tech out. I'd like to avoid the hastle for something so small if it can be avoided.

    Thanks!!!
     
  2. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    you mean their "phony" service? It's absolute crap. Get a POTS line.
     
  3. Zak8022

    Zak8022 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2004
    Messages:
    4,012
    Likes Received:
    0
    Location:
    Maryland
    Yea, everyone i've known who has had this has had terrible problems with the Comcast voice stuff. I deal with Comcast only as much as i have to... and until Verizon gets its FIOS in my area, i'm stuck.. but i'm sitll not getting their damned voice crap.
     

Share This Page