WEB any idea why my site loads slow?

Discussion in 'OT Technology' started by xenon supra, Feb 9, 2009.

  1. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    i got this XML template off the web for my photography site

    on my computer its pretty quick, but I've been on some friends where it is painfully slow.

    the images are all optimized and >125k each

    Not sure why though? I'm not really good with flash :hs:

    any suggestions or ideas what's going on?

    www.ceronephotography.com
     
  2. Pepsi1975

    Pepsi1975 Mod of the Year

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    47,590
    Likes Received:
    0
    Location:
    Detroit
    loads ok for me
     
  3. hank85

    hank85 sudo shred /dev/sda -f -v -z --iterations=6

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    4,360
    Likes Received:
    0
    less than a second for me
     
  4. FusionZ06

    FusionZ06 /\__/\__/\__0>

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    86,918
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sunshine State
    loads fast for me
     
  5. kingtoad

    kingtoad OT Supporter

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Messages:
    55,914
    Likes Received:
    8
    Location:
    Los Angeles
    Pretty fast for me.
     
  6. bowrofl

    bowrofl New Member

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Messages:
    6,555
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto, Canadia
    It's quick over here as well :dunno: Tell your friends to upgrade up from 56K dial-up :mamoru:
     
  7. Browning

    Browning Active Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    89,465
    Likes Received:
    10
    loads nice and quick here also
     
  8. LivinGhettoFab

    LivinGhettoFab New Member

    Joined:
    May 19, 2003
    Messages:
    8,225
    Likes Received:
    0
    loads fine for me too. its probably just your friend's internet connection
     
  9. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    cool, thanks for the input guys.

    Its been slow on a number of occasions on different people with decent connection speeds.

    Oh well. hopefully it works for most people that matter :cool:
     
  10. HYBR|D

    HYBR|D Beep Beeeeee'p

    Joined:
    May 5, 2006
    Messages:
    2,009
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ozz
    Loads up nice and quick for me, and i'm bogging my interweb connection downloading stuff.

    took about 5seconds and it all loaded up. :)
     
  11. autox

    autox OT Supporter

    Joined:
    Oct 18, 2002
    Messages:
    98,733
    Likes Received:
    434
    loads fine, get rid of autoplay music
     
  12. crazybenf

    crazybenf Active Member

    Joined:
    Nov 14, 2001
    Messages:
    15,575
    Likes Received:
    2
    loaded fine on my side.
     
  13. upparoom

    upparoom Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2002
    Messages:
    94,030
    Likes Received:
    82
    Location:
    Houston
    who still loads music on their site

    really?
     
  14. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    i never was a big fan either, but a lot of photog sites do it and it kinda grew on me :dunno:

    to each his own I guess.
     
  15. Pepsi1975

    Pepsi1975 Mod of the Year

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    47,590
    Likes Received:
    0
    Location:
    Detroit
    just because others do it, does not mean you do it, to me it is in poor taste and a turn off, and a reason i will not revisit a site and I know alot of others that think the same thing
     
  16. 07

    07 18-1

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    4,933
    Likes Received:
    0
    Took me 2-3 seconds to load, and I am on a bunk wireless connection with 1 bar, in a hotel.

    Every site takes that long to load though :(
     
  17. kingtoad

    kingtoad OT Supporter

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Messages:
    55,914
    Likes Received:
    8
    Location:
    Los Angeles
    You would be surprised.
     
  18. upparoom

    upparoom Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2002
    Messages:
    94,030
    Likes Received:
    82
    Location:
    Houston
    :werd:

    I usually have my own music going, so I dont need to listen to yours.

    at least include an easy to see "turn off music" button somewhere.

    music on autoplay is one of the main reasons I wont go back to a site
     
  19. autox

    autox OT Supporter

    Joined:
    Oct 18, 2002
    Messages:
    98,733
    Likes Received:
    434
    it makes me angry when I load a site and some fucking noise starts up. If you want me to hear something have a play button
     
  20. Die Antwoord

    Die Antwoord New Member

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    7,913
    Likes Received:
    0
    Location:
    Orlando, FL
    Loaded fast for me and I'm on shitty hotel internet.
     
  21. nothing

    nothing New Member

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    :rofl::rofl: yah it loads fine about 1-3 seconds only
     
  22. xenon supra

    xenon supra OT Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    33,675
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA
    :cool: glad its working for everyone.

    you've made me reconsider my music. i'll probably have it set to "off" by default from now on.

    next time I update the site I'll fix it.
     
  23. Azazel28

    Azazel28 New Member

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    1,455
    Likes Received:
    0
    Location:
    Maricopa, AZ
    Sad but true.
     

Share This Page