Animated GIFS not displaying correctly? IE

Discussion in 'OT Technology' started by TommyBoiSxty9, Nov 1, 2002.

  1. TommyBoiSxty9

    TommyBoiSxty9 here, but I'm really gone

    Joined:
    May 8, 2001
    Messages:
    468
    Likes Received:
    0
    Location:
    New York
    I have XP, IE latest version - I noticed it after (I don't know for sure it was directly after, however) that I installed ZoneAlarm Pro....

    Web pages with any sort of animated GIF's (i.e. even the OT Smilies) DONT MOVE. They're un animated :(
    that sucks ass. how do i fix it?
     
  2. TommyBoiSxty9

    TommyBoiSxty9 here, but I'm really gone

    Joined:
    May 8, 2001
    Messages:
    468
    Likes Received:
    0
    Location:
    New York
  3. fade

    fade tie your shoe bitch

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    7,947
    Likes Received:
    0
    Location:
    Brooklyn Heights
    me too
     
  4. Ractoon

    Ractoon Shibumi in progress...

    Joined:
    Apr 30, 2001
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    In IE go to Tools->Internet Options->tab on top that says "Advanced". Go down to the "Multimedia" section and see if Play Animated thingies in IE is checked.
     
  5. Jericho

    Jericho Active Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    34,140
    Likes Received:
    0
    this is infact caused by Zonealarm, I forgot where it was exactly but you have to go to the pop-up blocking section and click on customize and search for it there.
     

Share This Page