Adobe CS3 help

Discussion in 'OT Technology' started by Sgt Pepper, Oct 23, 2007.

  1. Sgt Pepper

    Sgt Pepper New Member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    831
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wichita/Lawrence, KS
    Tried to install adobe CS3 installed about 90%. I then ran firefox and my system crashed. Now when I try to reinstall CS3 or uninstall it I get a Windows message saying that Adobe Setup has stopped working. I have since done a system restore, deleted the files that it put on in the install, and tried it in safe mode but the message remains.

    :confused: please help
     
  2. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    lemme guess, pirated copy?
     
  3. Sgt Pepper

    Sgt Pepper New Member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    831
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wichita/Lawrence, KS
    The installer is on a disc and is not the problem. Yeah I figured out that your not supposed to have anything else running.
     
  4. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    still haven't said it's not a pirated copy :mamoru:
     
  5. Sgt Pepper

    Sgt Pepper New Member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    831
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wichita/Lawrence, KS
    The copy itself is not pirated.
     
  6. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
    which is a round-about way saying you are pirating it? gtfo.
     
  7. P07r0457

    P07r0457 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    28,491
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern Oregon
  8. SLED

    SLED build an idiot proof device and someone else will

    Joined:
    Sep 20, 2001
    Messages:
    28,118
    Likes Received:
    0
    Location:
    AZ, like a bauce!
    Call Adobe
     
  9. Sgt Pepper

    Sgt Pepper New Member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    831
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wichita/Lawrence, KS
    Fixed the problem, I moved the install files to the HDD and ran it there.
     

Share This Page