A few problems with a client PC........please L@@K

Discussion in 'OT Technology' started by Little Spunky $#!T, Sep 28, 2003.

  1. Little Spunky $#!T

    Little Spunky $#!T :cool:

    Joined:
    Jul 16, 2001
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    0
    Little background info on my setup:
    -1 Server computer
    -2 Client computers (desktop and laptop)
    -The client comps have the exact same network settings
    -All this is hooked to a old old Linksys hub

    Now, for some reason on my desktop computer, I'm unable to:
    1. View this page:https://cp.infinology.com/psoft/servlet/psoft.hsphere.CP
    2. Access my websites FTP (although I'm able to access other FTP accounts?)
    3. Access my websites email address through Outlook Express

    But for some reason, I can do all of this on my laptop (client as well) and server computers.

    Whenever I try to view that link I listed above, it gives me the "Page Can't Be Displayed" error:
     
    Last edited: Sep 29, 2003
  2. Astro

    Astro Code Monkey

    Joined:
    Mar 18, 2000
    Messages:
    2,047
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cleveland Ohio
    I'm thinking you need to update your DNS entries on your desktop machine. Can you ping sites? Are your DNS entries the same as the ones on your notebook?

    When I moved I never updated my DNS entries on my machines so they were still pointing to Time Warner's DNS servers even though I was now on Adelphia. Not too long ago there servers stopped responding for whatever reason. I could still ping the web sites so I knew it wasn't a connectivity issue. Once I put in some new DNS server IPs, everything worked fine...
     
  3. Little Spunky $#!T

    Little Spunky $#!T :cool:

    Joined:
    Jul 16, 2001
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    0
    Yes I'm still able to ping sites :dunno:
     
  4. Astro

    Astro Code Monkey

    Joined:
    Mar 18, 2000
    Messages:
    2,047
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cleveland Ohio
    You try updating your DNS entries?
     
  5. Little Spunky $#!T

    Little Spunky $#!T :cool:

    Joined:
    Jul 16, 2001
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    0
    My DNS entries are on "obtain automatically"
     
  6. Little Spunky $#!T

    Little Spunky $#!T :cool:

    Joined:
    Jul 16, 2001
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    0
    I'm also running Zone alarm on my server computer and on my desktop (client). Although I did shut them down once, and I was still unable to get it to work :dunno:
     

Share This Page