A certain website will not load

Discussion in 'OT Technology' started by AustinL911, Jul 10, 2008.

  1. AustinL911

    AustinL911 Illudium Q-36 Explosive Space Modulator

    Joined:
    May 24, 2005
    Messages:
    2,430
    Likes Received:
    0
    Location:
    Columbus
    My website (ohio-firearms.com) won't load for me for some reason on my laptop.

    Work computer - it loads
    Phone - it loads
    Other people - it loads
    My laptop - 'Internet Explorer cannot display this webpage.' Won't load in FireFox either.

    Reset my router. Cleared history, temp files, cookies. Restarted multiple times.

    It still doesn't work. Any idea why?

    :sadwavey:
     
  2. Doomsday

    Doomsday XXX

    Joined:
    Mar 14, 2000
    Messages:
    14,902
    Likes Received:
    0
    Location:
    Minnesota
    any firewall or internet security installed? it could be blocking it.
     
  3. DatacomGuy

    DatacomGuy is moving to Canada

    Joined:
    Oct 14, 2002
    Messages:
    16,546
    Likes Received:
    0
    Location:
    Tampa, FL
    DNS issue perhaps?
     
  4. crontab

    crontab (uid = 0)

    Joined:
    Nov 14, 2000
    Messages:
    23,439
    Likes Received:
    11
    what site

    and you do a lookup?
     
  5. cmsurfer

    cmsurfer ºllllllº

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    5,079
    Likes Received:
    0
    Location:
    NJ
    Can you try another machine on the same internet connection?
     
  6. DatacomGuy

    DatacomGuy is moving to Canada

    Joined:
    Oct 14, 2002
    Messages:
    16,546
    Likes Received:
    0
    Location:
    Tampa, FL
    Try going to it by IP, instead of name. See if it goes through.
     
  7. AustinL911

    AustinL911 Illudium Q-36 Explosive Space Modulator

    Joined:
    May 24, 2005
    Messages:
    2,430
    Likes Received:
    0
    Location:
    Columbus
    No

    I just noticed today that the status bar at the bottom of the screen says something along the lines of 'dnsstatus'. It's just a blip when I refresh the page, so I can't read it all.

    It should be said, that I didn't build the site (had a guy do it for me) and I'm pretty dumb when it comes to things like this.

    www.ohio-firearms.com

    What's a lookup?

    Yep. Still doesn't work.

    Edit - Found it:

    72.167.131.9

    Still doesn't work.
     
    Last edited: Jul 10, 2008
  8. AustinL911

    AustinL911 Illudium Q-36 Explosive Space Modulator

    Joined:
    May 24, 2005
    Messages:
    2,430
    Likes Received:
    0
    Location:
    Columbus
    anything?
     
  9. cmsurfer

    cmsurfer ºllllllº

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    5,079
    Likes Received:
    0
    Location:
    NJ
    I remember a post on one of my Jeep BB's where someone who had Comcast cable wasn't able to access a specific site. He put up a poll and most of the local Comcast users couldn't access it either. I'm not sure if he got it resolved or not.

    I would say to try and call your ISP, but good luck with that.
     
  10. Limp_Brisket

    Limp_Brisket New Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Messages:
    48,422
    Likes Received:
    0
    Location:
    Utah
    that happened to me once with comcast, couldn't access google. contacted comcast and they said it was a problem on their (comcast's) end.
     

Share This Page