5.1 speaker problems

Discussion in 'OT Technology' started by Corp, Aug 14, 2004.

  1. Corp

    Corp OT Supporter

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Messages:
    28,201
    Likes Received:
    0
    Location:
    Providence, RI
    I have a set of altec lansing 5.1 speakers, but they dont seem to be working right. I have all the drivers for my sound card installed, and the test that it does has the sound that should be comming out of the center and rear left speakers switched, as well as the right speaker comming out of the speaker on the subwoofer. Does anybody know any way to fix this?
     
  2. The Bastard

    The Bastard Guest

    I'm having trouble reading your question (likely others will too), rephrase.
     
  3. Corp

    Corp OT Supporter

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Messages:
    28,201
    Likes Received:
    0
    Location:
    Providence, RI
    basically the sound is comming from the wrong speakers in the comfiguration program.
     
  4. The Bastard

    The Bastard Guest

    Your wiring job is wrong. Look at the sub and set up correctly.

    I have the z680 5.1 and it's easy to mess it up if you don't pay attention.
     
  5. Corp

    Corp OT Supporter

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Messages:
    28,201
    Likes Received:
    0
    Location:
    Providence, RI
    well, i have the yellow plug in the orange/yellowish colored port, the black in the plack port, and the green in the green port on the sound card, and it is impossible to put the wires in the wrong spot on the speakers because they are all keyed. i dont think incorrect wiring is my problem.
     

Share This Page