3rd Gen iPod not mounting/working

Discussion in 'OT Technology' started by manchild, Oct 4, 2005.

  1. manchild

    manchild OT Supporter

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    11,507
    Likes Received:
    1
    Location:
    Chicago
    Ok, so, my iPod isnt mounting. Its a 3rdGen, 15 gig iPod. I've tried it with 2 differnt firewire cords, and my usb cord. I'm running an iBook G3, OS 10.2.8. I have no idea what version of software is on it, but i was trying to upgrade it right now. On the iPod screen, it says the do not disconect, and its charging. Its not mounting on the desktop, doesnt show up on the computer, and its not showing up in iTunes.

    I have no idea what could be wrong, i was just adding/ deleting songs yesterday, and it was working fine.

    But, if i go to apple icon>about this mac>more info, and open the system profiler, then it shows up under the firewire port.

    Wtf is wrong? Please let me know. its ok if i lost all my songs, i was about to delete them all and just put everything back on anyways.
    Thanks a ton
    Peter
     
  2. Bolicious

    Bolicious Handleobraese

    Joined:
    Aug 5, 2000
    Messages:
    43,793
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ellicott City, MD
  3. untoastytoast

    untoastytoast The Glory Days

    Joined:
    Dec 8, 2004
    Messages:
    10,842
    Likes Received:
    0
    Location:
    The Palace of Auburn Hills
    if he can't mount it then he can't install the lastest software...
     
  4. Bolicious

    Bolicious Handleobraese

    Joined:
    Aug 5, 2000
    Messages:
    43,793
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ellicott City, MD
    over my head then
     

Share This Page