3G mobile broadband card for mb, mbp

Discussion in 'OT Technology' started by elevator, Feb 19, 2007.

  1. elevator

    elevator The tenants think it's wonderful! ヽ(´ OT Supporter

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    10,967
    Likes Received:
    0
    Location:
    Houston, TX
    I have a IC1 MBP and a IC2 MB and I want to get mobile broadband cards for them. There is a slot on my MBP, is that where the card goes? Is it even possible to hook up an MB to a 3G network since it doesnt have a card slot? :eek3:

    Also, what providers work with Apple?
     
  2. urban ape

    urban ape take that take that take that

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    9,220
    Likes Received:
    0
    Location:
    League City, Texas
    in for info
     
  3. CarRamRod

    CarRamRod The schnozzberries taste like schnozzberries.

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
  4. tehaviator

    tehaviator what u think badass that me

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    0
    Location:
    Far East Bay, CA
    Why not just get a BT phone and tether wirelessly?
     
  5. Rip The Jacker

    Rip The Jacker New Member

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Messages:
    53,993
    Likes Received:
    0
    bluetooth.
     
  6. CarRamRod

    CarRamRod The schnozzberries taste like schnozzberries.

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    BT keeps crapping out on me when I try it with my Motorla IZAR HSDPA phone (Cingular). So I have to go USB :(
     
  7. elevator

    elevator The tenants think it's wonderful! ヽ(´ OT Supporter

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    10,967
    Likes Received:
    0
    Location:
    Houston, TX
    will the iphone provide bluetooth internet sharing for the mb?!! :blue:
     
    Last edited: Feb 20, 2007
  8. CarRamRod

    CarRamRod The schnozzberries taste like schnozzberries.

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    More than likely, but too bad it's at EDGE speeds, which is 180kb/sec at most.
     
  9. urban ape

    urban ape take that take that take that

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    9,220
    Likes Received:
    0
    Location:
    League City, Texas
    so what can i use to get mobile internet to my g4 ibook? i dont have bluetooth :sad2:
     
  10. tehaviator

    tehaviator what u think badass that me

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    0
    Location:
    Far East Bay, CA
    You know, I had problems with my old MOTO and it dropping BT connections all the time (with my headset). When I would turn on BT it would ask me "Turn on BT temporarily?" I would always yell at it "NO, I WANT TO TURN IT ON UNTIL I WANT TO TURN IT OFF" Fucker would never listen :hs:

    My SE works perfectly, BT stays on until I tell it otherwise. Posting from it right now. On crappy EDGE though. :(
     
  11. tehaviator

    tehaviator what u think badass that me

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    0
    Location:
    Far East Bay, CA
    Phone tethered via USB? :dunno:
     

Share This Page