10.3.9 and adium problems?

Discussion in 'OT Technology' started by fifty50, Apr 18, 2005.

  1. fifty50

    fifty50 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    908
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hoboken, NJ
    is anyone's adium continuously crashing with adium?
     
  2. turbo91

    turbo91 New Member

    Joined:
    Jun 14, 2002
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA

    Yeah, but I'm using the development branch. The latest version in SVN doesn't crash.
     
  3. Pineapple Devil

    Pineapple Devil beat it!

    Joined:
    Oct 8, 2001
    Messages:
    53,752
    Likes Received:
    8
    no mine is working fine
     
  4. Taylor

    Taylor Guest

    No problems here.
     
  5. agent0068

    agent0068 OT Supporter

    Joined:
    Jun 28, 2002
    Messages:
    39,833
    Likes Received:
    0
    using 0.8b9 and i've crashed 3 times this past hour
     
  6. fifty50

    fifty50 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2002
    Messages:
    908
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hoboken, NJ
    same here. happened whenever i checked preferences. had to delete everything of adium and install .77
     
  7. turbo91

    turbo91 New Member

    Joined:
    Jun 14, 2002
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego, CA

    like I said...update the source tree and recompile. it works fine for me *shrug*.
     
  8. falconbrad

    falconbrad "You're one angry white boy."

    Joined:
    Dec 20, 2003
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Location:
    South Central
    I haven't been having any trouble at all with b9 (other than the slowdowns I've been experiencing in a few of the latest betas).
     
  9. agent0068

    agent0068 OT Supporter

    Joined:
    Jun 28, 2002
    Messages:
    39,833
    Likes Received:
    0
    an easy solution: quit adium, get info on the app, uncheck the bookmarks importer plugin, relaunch
     

Share This Page